Over ons

Een mini concept store met vele (lots) leuke, unieke, exclusieve en vooral duurzame kleertjes voor alle lieve, stoere, en hippe mini's (little) van 0 tot 7 jaar. 

Door zelf kinderen te krijgen leerden we snel dat webshops een handige manier zijn om leuke kinderkleding te vinden, zeker als je overdag gaat werken. Helaas kom je vaak dezelfde kleding tegen.
Hier willen wij graag verandering in brengen. Lots of Little is geen grote webshop maar bundelt een aantal leuke merken. Omdat de shop een grote variatie aan stijlen, basics en eye-catchers combineert, kan je bij ons met gemak een leuke, unieke én betaalbare outfit voor je oogappel samenstellen. Maar naast solid basics vind je ook erg leuke pyjama's, mooie kousen, accessoires en ondergoed in onze webshop terug.

De meeste merken die hier verkocht worden zijn net als de mini mensjes die ze gaan dragen, klein en uniek. Vaak gaat het bij deze merken over handwerk i.p.v. bandwerk en zijn ze niet of beperkt verkrijgbaar in België. 

De kledingstukken die je in onze webshop vindt:

  • Zijn meestal van biokatoen (OEKO-TEX)
  • Dragen vaak het GOTS label
  • Zijn gemaakt met respect voor het milieu en eerlijke arbeidsomstandigheden
  • Zijn vervaardigd zonder chemische kleurstoffen
  • Zijn vaak 'anders dan anders'
  • Zijn vaak unisex, dus makkelijk door te dragen door broers/zussen/meisjes/jongens
  • Hebben vaak een erg hoge tweedehands doorverkoopwaarde (wat mooi meegenomen is voor de koper en duurzaam is voor het milieu)

We willen geen mega-webwinkel zijn met 101 merken, maar een gezellige kleinschalige webshop, waar we kwaliteitsvolle, originele producten en persoonlijke klantenservice hoog in het vaandel dragen.

De boeiende verhalen achter onze verschillende merken, vind je terug op de pagina 'merken', zeker de moeite waard om te lezen! 

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes, volg ons dan op facebook, instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Zo ben je meteen ook als eerste op de hoogte van alle acties en kortingen. 
Don't worry, we spammen je mailbox niet vol met wekelijkse mailtjes.

Heb je nog vragen of kom je graag eens onze kleertjes in het echt voelen of passen?
Mail gerust naar hello@lotsoflittle.be.

Lots of Love!